Stichting Hobby Computerclub Boxtel

Clubinformatie

Zoeken op de site


Inhoud van de site


Clubforum

Externe Links


TweakersNet nieuws

Laatste update:

Over de computerclub


Wij zijn een stichting en staan ingeschreven bij de KvK Den Bosch onder nr: 41085254 o.v.v. Stichting Hobby Computerclub Boxtel.

Onze clubavonden worden in principe elke 2e dinsdag van de maand gehouden, m.u.v. de maand in de regionale vakantieperiode. Voor de exacte data van het actuele jaar: zie de pagina 'Clubavonden'.

Natuurlijk wilt u, voordat u deel gaat nemen aan onze club, eerst eens een kijkje komen nemen en dat kan (gratis). We stellen dat als u onze clubavonden 3 keer hebt bezocht, u ook graag blijft komen en daarvoor vragen wij dan een bijdrage. Deze bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld op de jaarvergadering van de club. Met deze bijdragen worden o.a. zaalhuur, (presentatie)middelen plus de kosten van website en forum betaald. Daarnaast wordt met dit geld de aanschaf van computer(rand)apparatuur t.b.v. de clubavonden betaald.
Donatie wordt jaarlijks bepaald

De zaal is open vanaf 19.30 uur, een programma of lezing start om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. De zaal sluit om 22.30 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie:
Gemeenschapshuis de Walnoot, Reginahof 1 te Boxtel.
Klik hier voor de route.
We zitten in een zaaltje boven, dus u moet eerst de trap op. U kunt ook gebruik maken van de lift.

Deze pagina's zijn getest onder Windows XP, Vista, 7 Home Premium en Ubuntu. De gebruikte browsers zijn (OS afhankelijk): Firefox 3 en 4, Google Chrome (x), Internet Explorer 7 en 8, Opera 9 en 10 en Safari 3 en 4. In IE8 kunt U desgewenst de 'Compatibility View' inschakelen (het resultaat is afhankelijk van Uw OS). Er is uitgegaan van een minimum schermresolutie van 1024 x 768 pixels.

De pagina's zijn geschreven in XHTML(strict) in combinatie met CSS en JavaScript. De gebruikte programma's en tools zijn:
.